Midzomeravond Concert

21 juni 2022

Op de langste dag van het jaar organiseert Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus een sfeervol Midzomeravond Concert, onder de hooiberg op het museumterrein. Nadat het concert de afgelopen twee jaar niet door kan gaan, wordt in 2022 deze muzikale traditie weer voortgezet.

De ervaren muzikanten van Easy&Free spelen verschillende instrumenten en zingen zowel meerstemmig als prachtige solonummers. Het publiek kan gevoelige ballads verwachten, maar ook swingende uptempo nummers en gezellige meezingers.

De authentieke locatie en de goede akoestiek van de typisch Gieterse hooiberg maken dit een uniek concert. De organisatie hoopt op een zwoele zomeravond, maar er wordt een tent geplaatst. Als het weer een beetje tegenzit, kunnen de concertbezoekers warm en droog genieten van een prachtig concert.

De kaartjes voor het Midzomeravond Concert kosten in de voorverkoop € 10,00 per persoon. Deze kunnen vooraf bij de museumkassa worden gekocht. Op de avond van het concert is het ook mogelijk om nog een entreekaartje te kopen voor € 12,50 per persoon.